onsdag 6 december 2023

Summering November

Då har November månad passerat, November har varit kall och mörk. Det går dock att hitta lite ljusglimtar med November trots allt, börsen har tagit lite revansch och stigit efter en period av nedgång.

Det är alltid trevligt mentalt med lite uppgång, då jag påbörjade resan under Juli månad har det tyvärr inte varit alltför mycket av den varan alltså uppgång. Jag har dock räknat med att det ska vara kärvare år och att nedgångar ska avlösa varandra, vi får se hur det blir men det är i min ingångssynpunkt på denna resa iaf.


Utvecklingen har var i af positiv för November månad, vilket man får glädja sig för. 

Portföljens uppgång för November stannade på 4,51% vilket var lite sämre än snittet på Avanza. Men jag är mer en nöjd då det visar blått :)
Utdelningar

Hela 1132:- kronor i utdelning, men det dra inte ifrån iaf. Ett steg i rätt riktning. Denna ringa summa återinvesteras omg och ser fram emot dagen då en nolla kan påföras bakom summan för månadsutdelningen. Fram till dess är det bara och lyfta blicken och gneta på.


Månadens köp

Blev lite påfyllning samt även något nyförvärv som kommit in i portföljen. Nedan ser ni inköpen som gjorts under November månad.


 


1 kommentar:

  1. Hallå VMS! Även en ringa summa växer till sig på sikt. Bara att kämpa vidare och det gör du ju! Tycker det är väldigt skönt att ha nåt in i december och nu vid skrivdag är det redan dag 9 och endast två arbetsveckor återstår 2023, ja i alla fall normala sådana. Vi får hoppas att 2024 blir bättre än 2023.

    SvaraRadera

Uppdatering Maj månad

  Dags för en uppdatering för Maj Månad Äntligen har vi haft några veckor med rejäl värme häruppe i Norra delen av vårt land. Efter en lång ...