Om mig

 Medelålders man (+ plus) som bor efter Norrbottenskusten. Fru och barn som bor i villa har sommarstuga samt div fritidsfordon.


Har alltid varit intresserad av aktier och finansiella instrument, försökte kolla på Avanza när jag öppnade depån men hittade inte det. Men har nog haft depån sedan -98 isch. Han vara med i IT bubblan och finanskrach. Tyvärr har jag inte varit kontinuerligt på börsen utan det har varit väldigt koncentrerat till kortare tider.

Vilket bittert ångras i dagsläget att inte ett kontinuerligt sparande funnit då jag varit intresserad, men av olika anledningar har det periodvis varit svårt.

Privatekonomiskt har vår ekonomi ofta kunnat liknas med en EKG kurva. Periodvis haft väldigt gott ställt för att senare snudd på ligga på marginalen. Efter en relativt stor konkurs som kostade mig X antal miljoner och snudd på huset försöker jag bygga upp en portfölj med knappa medel. Min förhoppning är att få revansch på privatekonomin och komma upp på banan igen:)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Uppdatering Maj månad

  Dags för en uppdatering för Maj Månad Äntligen har vi haft några veckor med rejäl värme häruppe i Norra delen av vårt land. Efter en lång ...